• Om Oss

    Om Oss

Om Bosatt

Bosatt Costa Blanca är en fastighetsförmedling som välkomnar dig som söker ditt drömboende i området Norra Costa Blanca. Vi förmedlar ett brett utbud av hus, lägenheter och tomter i olika prisklasser. Stort engagemang, kompetens och god lokalkännedom är en självklarhet för våra kunder.

Många av våra objekt är exklusiva och unika för Bosatts kunder, då vi har nära samarbete med flera av byggföretagen. Det innebär att vi alltid har ett flertal nyproduktioner att erbjuda dig som kund. Vi levererar en heltäckande service så att du kan känna dig trygg i ditt bostadsköp och vi kan hjälpa till med allt från ekonomiska kalkyler, byggprojektering, NIE-nummer och andra praktiska saker som krävs för din bostadsaffär.

Bosatt Costa Blanca grundades av Thomas Pettersson med flera års erfarenhet som registrerad fastighetsmäklare i Sverige. Varmt välkommen till Bosatt Costa Blanca!

Köpa

Att köpa bostad i Spanien innebär en del administration och kunskap. Vi levererar en heltäckande service så att du kan känna dig trygg i ditt bostadsköp och hjälper till med allt från ekonomiska kalkyler och byggprojektering till NIE-nummer och andra praktiska saker som krävs för din bostadsaffär.

Objekt till Salu

Sälja

Vi vill vara ditt självklara val när du ska sälja ditt boende i Costa Blanca. Kontakta oss så berättar vi mer hur du ska få bäst resultat.

Form - Värdering

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Form - Håll mig uppdaterad

Jag är intresserad av boende i Costa Blanca

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!