• NO2634
 • Altea

Lyxvilla med fantastisk havsutsikt

Havsutsikt - Bergsutsikt - Garage - Förråd - Pool - Hiss

I Sierra de Altea, med imponerande havsutsikt, ligger Villa Senza, nybyggd i minimalistisk stil, med bästa kvalitet och perfekt design.

Villa Senza är fördelat på tre våningar, översta våningen har ett garage för två bilar och en entré som ansluter till resten av fastigheten. På andra våningen finns tre av villans fyra sovrum. Ett sovrum med eget badrum, en klädkammare och tillgång till en privat terrass med underbar havsutsikt. De ytterligare två sovrummen på denna våning har var sitt eget badrum, rymlig garderob och delar en terrass. Det finns också extra skåp i korridoren som leder upp till sovrummen.

Bottenvåningen är fördelad på två områden, åtskilda av en hall och trapphuset. På ena sidan är det fjärde sovrummet med eget badrum, klädkammare och tillgång till huvudterrassen med en veranda. Den andra sidan är där du kan hitta en gästtoalett, ett kök som är öppet mot matsalen, med en köksö. Köket är också anslutet till matsalen med direkt tillgång till verandan och ett ljust vardagsrum. Tre öppna utrymmen med naturligt ljus från Medelhavet och ännu viktigare, kopplade till fastighetens utsida, med flera terrasser, en utvändig gästtoalett, ett stort utomhusområde och en pool där du kan njuta av havsutsikten varje sekund.

Villa Senza är utrustad med hiss, säkerhetssystem, golvvärme, luftkonditionering, teknisk belysning och trädgårdar. Design, inventarier, kvalitet och underbar havsutsikt sammanfattar denna villa som väntar på dig i Altea, norra Costa Blanca. Denna villa är under uppbyggnad och kommer att stå klar i december 2022, om du vill ha mer information, tveka inte att kontakta oss!

 • Fakta

  Objekt

  Ref.2634 Villa in Altea

  Distrikt

  Altea

  Boarea
  Ca ~517 m2
  Tomtareal/mark
  1250 m2
  Pool
  Ja
  Antal sovrum
  7
  Antal badrum
  6
 • Kostnader

  Contacta con el agente inmobiliario si quiere un cálculo de la vivienda

Karta

Pris

1 786 250 EUR

Ansvarig mäklare

Form - Värdering

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Form - Håll mig uppdaterad

Jag är intresserad av boende i Costa Blanca

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!