• NO2715
 • Benidorm

En unik möjlighet till en unik livsstil!

24h concierge - 24h övervakning - Universal wifi - Underhåll - Fasadrengöring - Gym - Sky Wellness - Fitnessrum - Bastu - Pooler - Restaurang - Bar - Takterrass - Massagerum

Intempo Residential Sky Resort ligger på stränderna med blå flagg i Playa De Poniente och växer fram som ett omisskännligt landmärke för dess landskap och växande skyline.

Här lever du med ett brett utbud av service och bekvämligheter en komfort och med en bländande utsikt likt ingen annan. Denna unika byggnad i art deco design, ger dig access till faciliteter och en livsstil i världsklass. Du har även tillgång till byggnadens privata concierge för restaurangbokningar eller liknande som kan falla väl till pass.

På bottenvåningen hittar du även restaurang, ett poolområde, lekplats och en välkomnande entré´. Vart och ett av de två tornen underlättas av tre höghastighetshissar, som transporterar dig till alla våningar upp till taket. På 46:e våningen finner du jacuzzis, sky wellness, gym, massagerum och bastu, allt detta med den fantastiska panoramautsikten. Längst upp på 47:e våning, finns en oförglömlig takterrass med bar, där du kan avnjuta solnedgången i Playa de Poniente. Det finns givetvis wifi i hela byggnaden, parkeringsplatser och förråd.

Byggnaden är en unik fastighet för sitt privilegierade läge intill exklusiva Playa de Poniente. Detta förstärks ytterligare av dess samtida art deco-arkitektur, kvaliteten i materialval, upptill den ursprungliga interiördesignen. Lägenheterna har en behaglig temperatur året om pga. en väl skyddad exteriör. Konstruktionen är lackerad aluminium med tvåglasfönster och fönster med låg solfaktor. Varje lägenhet har individuell luftkonditionering med lågförbrukningsvärmepump. Rummen har stora inbyggda garderober med vitlackerade dörrar. Köken är fullt utrustade med inredning i vit finish, vita höghållfasta bänkskivor, diskbänkar i rostfritt stål, elektriska ugnar, mikrovågsugnar, diskmaskiner, fläktar, keramikhällar och kylskåp. Badrummet har alla bekvämligheter samt inkluderar ett bubbelbadkar. Lägenheterna är målade i vitt, utrustade med en modern elinstallation och golvet har en stengodsbeläggning av porslin. Varma medelhavsfärger, stora fönster och luftkonditionering i alla lägenheter. Öppen planlösning av kök med matsal och vardagsrum som leder till terrassen optimerar utrymmet och skapar en bekväm och lättskött miljö. Varje lägenhet har en stor privat balkong, med direkt tillgång från sovrummet och vardagsrummet med fullständig integritet.

Exklusiva tjänster: 24 timmars concierge och övervakning, Wifi i alla utrymmen, Underhåll och reparationer av gemensamma utrymmen (måndag till söndag), Total fasadrengöring två gånger om året. Gym, Sky Wellness, Fitnessrum, Bastu, Pooler, Restaurang och bar, Massagerum.

Tillvalstjänster tillgängliga: Lägenhetsstädning och förberedelseservice, Roomservice, Intern och extern servicehantering för lägenhetsuthyrning, Underhåll och reparationer i lägenheterna måndag till söndag, Flygplatstransfer, Fritidsaktiviteter i de gemensamma utrymmena (simbassänger och gym).

Intempo Residential Sky Resort är en fantastisk möjlighet för alla som letar efter en helt unik fastighet och säker investering. Playa de Ponientes fastighetsmarknad har en prognostiserad värdering uppåt som ytterligare stöds av en lukrativ turist- och hyresmarknad.

Lägenheterna varierar i storlek och pris: På våning 38-45, från 147m2 - 269m2 med 2,3 och 4 sovrum upp till 2.295.000€

Missa inte denna unika möjlighet! Kontakta oss så hjälper vi dig att finna rätt lägenhet för just dig.

 • Fakta

  Objekt

  Ref.2715 luxury apartment Edificio Intempo, Avda. México 7

  Våning
  38-45 av
  Distrikt

  Benidorm

  Boarea
  Ca ~147 m2
  Pool
  Ja
  Antal sovrum
  2
  Antal badrum
  2
  Energideklaration
  Status: Energideklaration pågår
 • Kostnader

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Karta

Pris

2 995 000 EUR

Ansvarig mäklare

Form - Värdering

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Form - Håll mig uppdaterad

Jag är intresserad av boende i Costa Blanca

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!