• NO2761
 • Torrevieja

Enastående lyxvilla i Los Balcones

Havsutsikt - Swimming Pool - Dubbelgarage - Solpaneler - Terrasser i alla väderstreck -

Välkommen till en helt unik bostad utöver det vanliga, formgiven speciellt av nuvarande ägare i samråd med arkitekt för det goda livet.

Med sex sovrum, 5 badrum, eget gym och biorum finns här plats att både bo många och att ta emot gäster.

Via huvudentrén välkomnas du till en hemtrevlig och funktionell levnadsyta planlagd för social samvaro och stora sällskap. Ett kombinerat vardagsrum och kök får breda ut sig och skapar en representativ och välkomnande yta med utsikt över omgivningen genom stora skjutfönsterpartier och två rejäla balkonger i motstående väderstreck.

Entréplanet tillhandahåller vardagslyx med underbara ytor för allt från glamourösa middagar till stora bjudningar med direkt access till uteplatser och poolområdet. Här finns en egen Magnesiumpool där ni kan ta ett dopp året om då den är utrustad med värme för den spanska vintern och kyla för dom hetaste dagarna på sommaren. Köket är ljust och inbjudande och levererat från Poggenpohl, dubbla vinkylar, dubbla ugnar och en spisdel bestående av både gas och induktion på hela 180 cm, köksön med sina 4,5 meter, dubbla diskhoar och bra arbetsytor gör att det aldrig saknas utrymme. Matsalsbord för 8 personer och en egen frukost hörna med bord för 6 personer och en tv-del återfinns i denna öppna och stora planlösning. Här finns även 2 gästrum med direkt access till egna badrum. Helglasade skjutdörrar leder till dom stora terrasserna i öst och i väst som är delvis skyddad under tak och som gör det enkelt att nå grillen och trädgården med pool och egen putting green

En pampig trappa går upp till övervåningen där vi finner husets generöst tilltagna master suite, med skjutdörrsparti leder till den enorma balkongen. I svitens badrum badar du i det platsbyggda badkaret på hela 1000 Liter. Självklart finns här också dusch, dubbelhandfat och separat toalett. Här finns också ytterligare 3 sovrum med stora skjutpartier som tar er ut på den stora balkongen där man kan ta sitt morgonkaffe och se solen gå upp samtidigt som man titta ut över saltsjön, havet och poolen. Dessa delar på ytterligare ett rymligt badrum. Idag används två av rummen som Walk in closet för Him and Her och det tredje är inrett som kontor. Till sist: en stor tvättstuga med plats för att hänga tvätten samt bänkytor och förvaring.

En trappa ner finner vi ett rymligt gym och stort biorum eller hobbyrum. Här finns även ingång till det stora dubbelgaraget med förrådsdel.

En utvändig trappa leder er till den enorma takterrassen där solpaneler och varmvattentankar mm finns. Här uppe finns även gott om plats för solbäddar eller om man önska plats att bygga en pergola. Den fantastiska panoramautsikten bjuder på hav, saltsjöar, berg och både soluppgång som solnedgång.

Delar av husets väggar och poolväggen är beklädd med spansk natursten, handknackad med endast hammare och monterad utan fogar. På tomten är det installerat bästa kvaliteten av konstgräs samt en egen puttinggreen. Uppfarten rymmer ledigt två bilar.

På gångavstånd ligger matbutiker och restauranger samt även Torreviejas tennis och padelklubb. Havet är endast 2 km bort. Internationella skolor och även svenska skola finns i närområdet.

Huset är utrustat med vattenburen golvvärme samt AC med värme/kyla i alla rum och dessa regleras separat för varje rum.

-Hela huset har dimbara LED lampor, både inomhus och utomhus. -Larm och kameraövervakning -Solscreeners för fönster -Motordrivna säkerhetspersienner på alla fönster på entrévåning -7,3 KW solanläggning med batteri -Avkalkningsanläggning på inkommande vatten samt tryckförhöjarpump -Lampor, temperatur, larm, screeners, vitvaror mm. styrs självklart både manuellt men även via app.

Kontakta oss gärna för visning av denna enastående villa!

 • Fakta

  Objekt

  Ref. 2761 Villa Los Balcones

  Distrikt

  Los Balcones

  Boarea
  Ca ~400 m2
  Tomtareal/mark
  1050 m2
  Pool
  Ja
  Antal sovrum
  6
  Antal badrum
  5
  Byggår
  2019
  Uppvärmning

  Värmepump luft-vatten

 • Kostnader

  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Karta

Pris

1 350 000 EUR

Ansvarig mäklare

Form - Värdering

Låt oss värdera din bostad.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med en kostnadsfri värdering.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Intresseanmälan för

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig.

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!

Form - Håll mig uppdaterad

Jag är intresserad av boende i Costa Blanca

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig

Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!